logo logo logo logo

UŠRIDRRH: Održano prvo kolo natjecanja u ribolovu, sljedeće krajem travnja

Objavljeno: 8. 4. 2021 - 15:08 | Kategorija: Vijesti

Na Veliki petak 2. travnja 2021., Udruga športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata RH otvorila je vrata ribolovnog rekreacijskog centra kojim gospodari na području Grada mladih u Dubravi. U sklopu otvorenja održalo se tradicionalno natjecanje u ribolovu.

Natjecanje u ribolovu UŠRIDRRH održalo se u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Ribolovna staza je postavljena s tri metra razmaka između natjecatelja, a prilikom izvlačenja startnih brojeva svi su nosili maske i držali potrebiti razmak.

Sudjelovalo je 74 natjecatelja, a prvo mjesto je osvojio Slavko Fuček, dok je na drugom bio Đevad Bejtović te trećem Boris Telišman.

“Ulov je bio odličan, a bilo je tu kalifornijske pastrve od milja zvane kalifa, bilo je potočne pastrve veće i manje, a bilo je i velike losos pastrve. Nitko nije ostao bez ulova, a vjerujem da je ulovljena riba sa slašću konzumirana za objed na obiteljskom objedu,” priopćili su iz UŠRIDRRH.

Sljedeće kolo na dan Udruge

Sljedeće kolo natjecanja u ribolovu održat će se 30. travnja, na dan UŠRIDRRH, a iz Udruge se nadaju da će biti održano pod puno boljim okolnostima barem što se tiče epidemioloških mjera i pandemije uzrokovane virusom Covid19.

 

Autor: Žana Jukić

Foto: UŠRIDRRH

 

Pogledajte više:

SVJETSKI PRVACI: Zbog ovih branitelja je CIPS mijenjao pravila bodovanja

 

icon
Udruga Priznajem
Nas. Andrije Hebranga 8/19
35000 Slavonski Brod
www.priznajem.hr
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca.
Postanite i Vi korisnikom aktivnosti u projektu namijenjenom hrvatskim braniteljima i stradalnicima u Domovinskom ratu pridružite nam se!
naziv projekta: Razvoj informativne platforme "Hrvatski branitelj"
naziv korisnika: Udruga Priznajem

ukupna vrijednost projekta: 1.302.730,93 HRK