logo logo logo logo

PREMIJERA: Planinar Josip Lukinić o svom pogledu na braniteljsku populaciju

Objavljeno: 26. 7. 2021 - 19:03 | Kategorija: Vijesti

Danas u 20 sati premijerno pogledajte novo izdanje emisije “Hrvatski branitelj”.

Urednik emisije Marcel Holjevac ugostio je Josipa Lukinića koji za razliku od dosadašnjih gostiju emisije nije hrvatski branitelj, no s tom ga populacijom povezuje to što je dijete jednog od branitelja te je odgajan u tom ozračju.

Iz poštovanja koje gaji prema braniteljskoj zajednici te općem interesu za tematiku Domovinskog rata, proizašla je njegova nakana za aktivnim sudjelovanjem u reintegraciji braniteljske populacije u civilno društvo.

Svoje aspiracije realizira kroz djelovanje Planinarskog društva „Gora“ iz Zagreba, a u emisiji otkriva na koji način surađuje s braniteljskom zajednicom te koji je njegov pogled na tu populaciju, njihove vrijednosti i obilježja koja ih karakteriziraju.

Kako je počela Lukinićeva priča s hrvatskim braniteljima – saznajte večeras, u 20 sati, putem našeg YouTube kanala Hrvatski branitelj.

Poveznicu na emisiju možete pronaći ovdje.

 

Autor: Marcel Holjevac

Projekt Razvoj informativne platforme „Hrvatski branitelj“ UP.02.1.1.10 sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost iznosi 1.302.730,93 HRK.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge Priznajem.

 

icon
Udruga Priznajem
Nas. Andrije Hebranga 8/19
35000 Slavonski Brod
www.priznajem.hr
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca.
Postanite i Vi korisnikom aktivnosti u projektu namijenjenom hrvatskim braniteljima i stradalnicima u Domovinskom ratu pridružite nam se!
naziv projekta: Razvoj informativne platforme "Hrvatski branitelj"
naziv korisnika: Udruga Priznajem

ukupna vrijednost projekta: 1.302.730,93 HRK