logo logo logo logo

HRVATSKI BRANITELJ: Gost Željko Baća o radno sposobnim braniteljima te aktivnostima njihove udruge

Objavljeno: 4. 3. 2022 - 14:33 | Kategorija: Vijesti

U emisiji „Hrvatski branitelj”gostovao je Željko Baća, predsjednik Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam i Sindikata branitelja i radnika Zagrebački velesajam. 

Baća se zaposlio na Velesajmu 94. godine, kad se vratio s ratišta gdje je bio sa 150. črnomerečkom brigadom na Ličkom bojištu. Godine 2011. osniva Udrugu, čiji je predsjednik dan danas, koja prvenstveno brine o zaposlenim braniteljima, onima koji su radno sposobni i u radnom odnosu.

Detaljnije o djelokrugu rada te aktivnostima koje provodi Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam možete pogledati putem našeg YouTube kanala Hrvatski branitelj ili u videu koji je priložen u nastavku.

Autor: Marcel Holjevac

Foto: privatna arhiva

Projekt Razvoj informativne platforme „Hrvatski branitelj“ UP.02.1.1.10 sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost iznosi 1.302.730,93 HRK.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge Priznajem.

 

icon
Udruga Priznajem
Nas. Andrije Hebranga 8/19
35000 Slavonski Brod
www.priznajem.hr
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca.
Postanite i Vi korisnikom aktivnosti u projektu namijenjenom hrvatskim braniteljima i stradalnicima u Domovinskom ratu pridružite nam se!
naziv projekta: Razvoj informativne platforme "Hrvatski branitelj"
naziv korisnika: Udruga Priznajem

ukupna vrijednost projekta: 1.302.730,93 HRK