logo logo logo logo

HRVATSKI BRANITELJ: Gost Damir Plavšić o ratu u Vukovaru, novoj knjizi i predstavi za djecu !

Objavljeno: 5. 3. 2022 - 18:04 | Kategorija: Vijesti

U emisiji „Hrvatski branitelj” gostovao je Damir Plavšić, autor više knjiga o Vukovaru, voditelj projekta izrade igrice o Domovinskom ratu te autor prve predstave o Domovinskom ratu i bitci za Vukovar prilagođenoj za djecu i mlade.

Damir Plavšić je vukovarski branitelj i sudionik obrane grada Vukovara, njegov ratni put je opisan u nekoliko knjiga kojih je autor. U emisiji će govoriti o ratnom putu, izradi knjige, kao i o problemima s kojima se susreću branitelji koji pokušavaju u medijskom, kulturnom i autorskom smislu djelovati na promociji istine, tolerancije i međusobnog prihvaćanja vremena Domovinskoga rata.

Detaljnije o djelokrugu rada i aktivnostima koje provodi u polju izrade igrice te o novoj knjizi, koja će uskoro biti objavljena, kao i o projektu nove predstave i uključenja mladih u teme oko Domovinskoga rata, možete pogledati putem našeg YouTube kanala Hrvatski branitelj ili u videu koji je priložen u nastavku.

Autor: Marcel Holjevac

Foto: privatna arhiva

Projekt Razvoj informativne platforme „Hrvatski branitelj“ UP.02.1.1.10 sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost iznosi 1.302.730,93 HRK.
Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge Priznajem.

icon
Udruga Priznajem
Nas. Andrije Hebranga 8/19
35000 Slavonski Brod
www.priznajem.hr
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca.
Postanite i Vi korisnikom aktivnosti u projektu namijenjenom hrvatskim braniteljima i stradalnicima u Domovinskom ratu pridružite nam se!
naziv projekta: Razvoj informativne platforme "Hrvatski branitelj"
naziv korisnika: Udruga Priznajem

ukupna vrijednost projekta: 1.302.730,93 HRK